submenu

Gratis met de bus naar het Gordelfestival - 13/05/2019

Ontdek ‘Omloop de Groene Gordel’ of tal van andere topactiviteiten in Dilbeek!

Het Gordelfestival pakt uit met een straf programma. De blikvanger is ongetwijfeld ‘Omloop de Groene Gordel’, of de fietstocht rond de Groene Rand op eigen tempo. Vzw ‘de Rand’ legt gratis bussen in. Reserveer nu je zitje!

Dilbeek bruist van activiteiten!


Dilbeek is dit jaar de focusgemeente van het Gordelfestival. Wandel naar de Breugelsite, speel met je baby in het babydorp, zing mee met de grote namen op het podium, stunt in de hoogte, geniet van allerlei spektakels, fiets de klassiekers (Proef-de-streekroutes, de Gordelklassieker in peloton (100 km), of de gloednieuwe ‘Omloop de Groene Gordel’.

Neem gratis de bus van vzw ‘de Rand’

Vzw ‘de Rand’ organiseert gratis busvervoer zodat je zeker niets hoeft te missen. Voor de deelnemers aan ‘Omloop de Groene Gordel’ vertrekken er bussen om 7 uur aan GC de Kam en GC de Boesdaalhoeve, en om 7.30 uur aan GC de Moelie en GC de Zandloper. 2 uur later vertrekt er op dezelfde plaatsen een 2e bus voor wie een andere activiteit wil doen in Dilbeek. Om 17 uur en om 18 uur rijden de bussen terug naar de verschillende centra. 

Vergeet alle praktische problemen en reserveer nu gratis zetels voor je bus via deze link. Je kan je fiets meenemen, en je kan voor een hele groep reserveren (familie, vrienden, je vereniging ...). 

Je bus reserveren kan nu al. Voor de activiteiten moet je reserveren via www.gordelfestival.be. Dat kan vanaf 6 juni 2019. Meer info volgt.

De nieuwe ‘Omloop de Groene Gordel’: helemaal iets voor jou?

Vind je rijden in peloton maar niets, maar is 100 of zelf 140 pittige kilometers fietsen een haalbare uitdaging? Dan is dit jouw ding!

  • Je vertrekt tussen 7 uur en 10.30 uur vanuit Dilbeek, en komt terug aan in Dilbeek voor 16.30 uur.
  • Je rijdt langs 4 centra van vzw ‘de Rand’. Wie kiest voor de tocht van 140 km, maakt een extra lus door het Pajottenland.
  • Op de bevoorradingsposten (GC de Kam, GC de Boesdaalhoeve en FeliXart Museum) krijg je aangepast eten en drinken. Verder kan je een beroep doen op de mobiele pechdienst of medische bijstand.
  • Deze activiteit zal min. 11 en max. 15 euro kosten, afhankelijk van de afstand en het tijdstip van je inschrijving.

De organisatie van ‘Omloop de Groene Gordel’ is in handen van partner Flanders Classics, de organisator van meerdere wielertochten in België. Flanders Classics biedt wielertoeristen een totaalbeleving, waarbij de veiligheid van alle deelnemers primeert.

Ontdek op een sportieve manier de troeven van deze prachtige groene Vlaamse Rand, en wacht niet met inschrijven.

HET BUSSCHEMA

HEEN

 

GC de Kam

Wezembeek-Oppem

GC de Boesdaalhoeve

Sint-Genesius-Rode

GC de Moelie

Linkebeek

GC de Zandloper

Wemmel

7 uur

BUS 1 (HEEN)

 

BUS 3 (HEEN)

 

 

 

7.30 uur

 

 

BUS 3 (HEEN)

 

BUS 5 (HEEN)

 

9 uur

BUS 2 (HEEN)

 

BUS 4 (HEEN)

 

 

 

9.30 uur

 

 

BUS 4 (HEEN)

 

BUS 6 (HEEN)

 

 

TERUG

 

GC de Kam

Wezembeek-Oppem

GC de Boesdaalhoeve

Sint-Genesius-Rode

GC de Moelie

Linkebeek

GC de Zandloper

Wemmel

17 uur

BUS 1 (TERUG)

 

BUS 3 (TERUG)

 

BUS 3 (TERUG)

 

BUS 5 (TERUG)

 

18 uur

BUS 2 (TERUG)

 

BUS 4 (TERUG)

 

BUS 4 (TERUG)

 

BUS 6 (TERUG)