submenu

ONLINE SESSIE I.S.M. AVANSA - ZELFZORG IS EEN WERKWOORD

Nooit eerder kwam het woord zelfzorg zó vaak ter sprake als nu. Onderzoek toont aan dat mensen die goed voor zichzelf zorgen, stressbestendiger en gelukkiger zijn. Ze staan krachtiger en positiever in het leven. Maar wát doen ze dan anders en hóe doen ze dat? In deze reeks gaan we zowel theoretisch als ervaringsgericht aan de slag. Iedere deelnemer gaat op zoek naar een persoonlijke definitie van het begrip zelfzorg. We bekijken ook hoe we die zorg dan in de praktijk kunnen brengen.

 

PRAKTISCH

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
 

PRIJS

 • Standaardprijs

  28 euro

 • Sociale prijs

  7 euro

  Je hebt een vervangingsinkomen, recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut.

 

BEGELEIDING

ANN VAN HECKE

Ann Van Hecke (°1970) werkt als psychotherapeute in een zelfstandige praktijk. Ze is van oorsprong wetenschappelijk geschoold. Als therapeute werd ze opgeleid aan de Educatieve Academie, Instituut voor Interactionele Vormgeving in Berchem. Ze verzorgt vormingen op maat met als thema’s: mediteren, hooggevoeligheid, relatievaardigheden en omgaan met je innerlijke criticus.

Meer over Ann Van Hecke

 

INSCHRIJVEN:

Schrijf je hier in

 

CONTACT:

Avansa Halle-Vilvoorde

Kattestraat 25 - 1745 Opwijk
T 02 454 54 01 - F 02 454 54 02
info@avansa-hallevilvoorde.be
ma-vr 8.30-12.30 uur & 13.30-16.30 uur

datum

 • nieuw
 • nieuw
 • nieuw
 • nieuw

praktische info

genre

workshops

adres

Vanuit je kot!
.. ..
.. ..
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.