submenu

Online sessie i.s.m. Archeduc - Kwetsbaarheid maakt je sterker

Heb je soms het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dat fouten uit het verleden je parten blijven spelen? Tijdens deze online workshop daagt psychotherapeute en lifecoach Ilse Wevers je in een veilige omgeving uit om je kwetsbaarheid te delen met anderen. Dat vergt kracht en een portie moed, maar het lucht ook op en zorgt voor echte verbinding. Via uitwisseling en praktische oefeningen ervaar je al snel dat kwetsbaarheid geen teken van zwakte is, maar een sleutel vormt om je beter te voelen.

Praktische info:

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Over de begeleiding:

Ilse Wevers

Ilse Wevers is zelfstandig psychotherapeut en life-coach. In haar praktijk begeleidt ze zowel individuen als koppels. Ze vertrekt hierbij steeds van de mogelijkheden van de persoon en de kansen die het leven ons biedt. Kwetsbaarheid is hier onlosmakelijk mee verbonden en staat dan ook mee centraal in elk begeleidingstraject.

INSCHRIJVEN:

Schrijf je hier in
 

CONTACT:

Archeduc - Vormingplus Halle-Vilvoorde

Kattestraat 25 - 1745 Opwijk
T 02 454 54 01 - F 02 454 54 02
info@archeduc.be
ma-vr 8u30-12u30 & 13u30-16u30

datum

  • nieuw

praktische info

genre

Online workshops, Online workshops, vorming

adres

Vanuit je kot!
.. ..
.. ..

prijs

  • Basistarief: 7 euro