submenu

Wandelzoektocht - Schatten van Linkebeek

 Dat het door corona moeilijke tijden zijn voor de horecasector is geen geheim.
Doordat het Eestaminee de Moelie genoodzaakt is om de deuren een maand te sluiten moeten wij onze ‘Wandelzoektocht – Schatten van Linkebeek’ ook uitstellen. Deze wandeling eindigde namelijk in het eetcafé waar je de code uiteindelijk moest kraken. De wandeling is ook een project dat we in samenwerking met het eetcafé organiseren en waarbij het café ook een cruciale rol speelt als onderdeel van de zoektocht. 

Maar, uitstel is geen afstel. We volgen de nieuwe maatregelen op en van zodra de deuren van het café weer mogen openen schieten ook wij terug in actie. De nieuwe startdatum maken we later bekend dus volg ons zeker verder via onze website, Instagram, nieuwsbrief, sjoenke…

Hou het intussen veilig en zorg goed voor jezelf en elkaar.

Het Moelie-team

 


Van 19 oktober tot 30 november kan je de pittoreske plekjes van Linkebeek ontdekken tijdens een interactieve wandelzoektocht voor jong en oud. Trek je stapschoenen aan en ga mee op pad!

Je vertrekt vanuit GC de Moelie voor een 7km-lange tocht langs kronkelende beekjes, schitterende panorama’s en groene stukjes Linkebeek.

Het startpakket wijst je de weg. Hierin vind je een wandelkaart waarop het volledige parcours staat, een deelnamekaart en de spelregels. De wandeltocht stap je op je eigen tempo op een tijdstip naar keuze, alleen of in groep.

Op je tocht kom je 11 QR-codes tegen die je kan scannen met je smartphone. Zo krijg je enkele leuke weetjes over Linkebeek te lezen. Sommige QR-codes geven je naast een weetje ook een getal. Verzamel ze allemaal en noteer de getallen in de gevonden volgorde op je deelnamekaart.

De tocht brengt je uiteindelijk naar een kluis in Eetstaminee de Moelie. Kraak de kluis met je gevonden code en drop je deelnamekaart in de box die je in de kluis vindt. Missie geslaagd! Je maakt kans op een virtuele realiteitsbril ter waarde van 429 euro. Op 1 december trekt een onschuldige hand de gelukkige winnaar.

Wil je graag meedoen? Van 30 september tot 23 november kan je online via onze website een startpakket (in 4 talen) kopen voor 5 euro en komen ophalen in de Moelie. Je kan er ook voor kiezen om het pakket ter plaatse in de Moelie of het Eetstaminee van de Moelie aan te kopen (tot 30 november 12.00 uur).

Info/inschrijvingen: www.demoelie.be – 02 380 77 51 – op het onthaal van de Moelie en in Eetstaminee de Moelie tijdens de openingsuren.

Opening GC de Moelie:

maandag

13.30 tot 17 uur

dinsdag

9 tot 12.30 uur • 13.30 tot 17 uur

woensdag

9 tot 13 uur

donderdag

9 tot 12.30  uur • 13.30 tot 17 uur

vrijdag

9 tot 12.30  uur • 13.30 tot 17 uur

In de schoolvakanties sluit het onthaal om 16 uur.

 

Openingsuren Eetstaminee de Moelie:

maandag

16.00 tot 23.00 uur

dinsdag

11.00 tot 22.00 uur

woensdag

Gesloten

donderdag

11.00 tot 22.00 uur

vrijdag

11.00 tot 01.00 uur

zaterdag

Gesloten

Zondag

11.00 tot 22.00 uur


Opgelet: in het centrum van Linkebeek is het verplicht om een mondmasker te dragen. 

datum

  • uitgesteld

praktische info

genre

Ontmoeting, familie

adres

GC de Moelie
Sint-Sebastiaanstraat 14
1630 Linkebeek

prijs

  • Kassa: 5 euro