submenu

Ezelsoor Linkebeek - Gratis Boekenkaftdag!

Je kan kiezen uit 5 verschillende gratis kaftpapieren. Vrijwilligers zetten je op weg en helpen je mee kaften. Verkies je een uniek gekaft boek? Loop dan langs bij één van onze illustratoren. 
Aan de infostand kom je meer te weten over vrijetijdsactiviteiten voor kinderen. Je kan tickets kopen voor (familie)voorstellingen en inschrijven voor workshops en stages.

Even genoeg van al dat kaften? Ga creatief aan de slag in onze aangepaste workshops. 

Normaal maken de leerlingen een ontwerp in de klas en kunnen leerlingen uit de lagere scholen van Linkebeek, Drogenbos en Ukkel stemmen voor hun favoriet. Maar in tijden van corona, met online lessen, zochten we een creatieve oplossing. Zo konden alle kinderen tussen 6 en 12 jaar die ‘in hun kot’ zin hadden hun zelfontworpen kaftpapier insturen. Tijdens een onlinestemming, werd er meer dan 400 keer gestemd. Het ontwerp van de leerlingen van de klas van juf Sophie Tyssens werd gekozen.
Dit ontwerp zal op grote vellen tot kaftpapier gedrukt worden en gebruikt worden tijdens Ezelsoor.

Let wel op: Vooraf inschrijven is verplicht tot en met woensdag 2 september 17.00 uur want we werken met tijdsloten van 30 minuten. Dit is ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus.
Info en inschrijven: www.demoelie.be, 02 380 77 51 of info@demoelie.be

We zoeken die dag vrijwillige kafters om ouders die nog nooit hebben gekaft, te helpen. Ook ouders met meerdere kinderen kunnen vaak een helpende hand gebruiken. Wil jij één of twee uurtjes helpen? Mail of bel dan naar dirk.craps@derand.be – 02 380 77 51.


Meer info: www.ezelsoor.info

datum

praktische info

vliegicoon

genre

Ontmoeting, familie

adres

GC de Moelie
Sint-Sebastiaanstraat 14
1630 Linkebeek