submenu

HorizonTAAL - stage Nederlands voor kinderen 4 - 9 jaar

De schoolvakanties zijn voor kinderen het ideale moment om deel te nemen aan leuke activiteiten. Voor kinderen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, is het ook goed om tijdens de vakantie Nederlands te leren en te oefenen. Daarom organiseren vzw ‘de Rand’ en De Horizon vzw speelse en leerrijke stages Nederlands. Met een gevarieerd programma beleven de kinderen een unieke week in het Nederlands. De begeleiders stimuleren de kinderen tijdens het spelen om Nederlands te spreken. Het zijn geen taallessen.

Thema - De wereld van de dieren

Er bestaan veel soorten dieren: huisdieren, zeedieren, wilde dieren, insecten, ... Er zijn grote dieren, kleine dieren, dieren met 2 poten en dieren met 4 poten. Welk dier vind jij het leukst?

PRAKTISCHE INFO

Voor wie

Kinderen van de 2de kleuterklas tot en met het derde leerjaar (kinderen geboren in 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011) die in Drogenbos wonen of er naar school gaan.

Wanneer

Van maandag 24 tot en met woensdag 26 augustus 2020

De activiteiten beginnen om 9 uur en eindigen om 16 uur. Breng je kind ten laatste om 8.45 uur naar de stage. Voor wie wil, is er opvang vanaf 8 uur en tot 17 uur.

Maaltijden

Geef je kind elke dag een lunchpakket mee. Ze krijgen dagelijks een drankje en een koek.

Kleding

Laat je kind kleren dragen die comfortabel zijn en die vuil mogen worden. Ze moeten er goed in kunnen bewegen.

Prijs   

€ 40 / kind (2e kind uit hetzelfde gezin € 30)

De inschrijving is definitief na betaling. Een ticket koop je online via de roze ticketknop (rechts bovenaan de webpagina). Graag ook 1 inschrijvingsformulier per kind invullen

datum

  • nieuw
    tickets

praktische info

contactgegevens

Gc de Muse 02 333 05 70 info@demuse.be

genre

Taalstage

adres

GC de Muse - FeliXart Museum - Auditorium

Drogenbos
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.