submenu

Cultuurraad Drogenbos presenteert - Surpries in de Cammestroet

Drogenbos heeft een zeer rijke ervaring met toneel. Tot in de jaren vijftig werd er door de toneelkring 'Kunst en Vermaak' jaarlijks toneel gespeeld. Mensen als Pol Jacquemijns en vele andere gekende namen in onze gemeente namen er aan deel. En Felix De Boeck was dikwijls de man die de decors schilderde.

In het dialect van hier werd een toneelstuk 'Conceir' genoemd. Onder de naam van 'De plezante Berkûzen' heeft een groep Drogenbossenaren in 2015 met de revue 'Van Drogenbosch naar Drogenbos' het toneel in Drogenbos weer laten herleven. Dit jaar nemen wij de draad van twee jaar geleden weer op. Na het 'Fiest in de Cammestroet' van 2017 dat een groot succes kende, brengen onze vertrouwde spelers een nieuw conseir...

Over de inhoud kunnen wij nog niets verklappen, het zou anders geen surpries meer zijn! Er zijn wel enkele zekerheden: het wordt een avond om te lachen en te genieten van de situaties, de dialogen en het sappige dialect van ons Drogenbos.

De sfeer van de jaren zestig kunnen de toeschouwers beleven op drie momenten: vrijdagavond, zaterdagavond of zondagnamiddag. Wij zorgen een half uur voor het begin van het toneel voor ambiance en het aantal plaatsen wordt beperkt. Daarom drie optredens, zodat iedereen kan genieten van de opvoering met voldoende plaats om rustig te zitten. En daarbij ook tijd heeft om iets te eten of te drinken, maar ook om samen met vrienden of familieleden te genieten van het samenzijn en het napraten.

Tickets: 5 euro
Info: Kaarten zijn te verkrijgen bij de spelers of in GC de Muse bij onthaalmedewerkster Patricia: 02 333 05 70 of patricia.motten@derand.be.

datum

  • nieuw
  • nieuw
  • nieuw

praktische info

genre

humor

adres

GC de Muse - Gemeentelijke Feestzaal
Grote Baan 222
1620 Drogenbos

prijs

  • Basistarief: 5 euro